Werken bij Roadrunner

Als klantgerichtheid je passie is  !

Met ruim 50.000 klanten per week spreekt het voor zich dat het bij vestigingen van de RoadrunnerGroep om mensen gaat. Er zijn diverse mogelijkheden om bij RoadrunnerServicestations aan de slag te gaan. We onderscheiden de volgende functies:

 

Servicemedewerker Tankstation

Als servicemedewerker vorm je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van een grote diverse klantengroep die telkens weer een schoon en gevuld tankstation verwacht en een zeer klantgerichte benadering. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Praktisch betekent dit dat je de winkel bijvult en binnengekomen leveringen verwerkt. Daarnaast houdt je de pompen, het buitenterrein en de toiletten netjes en natuurlijk bedien je klanten aan de kassa.

Je werkt in een afwisselend rooster verdeeld over 7 dagen van de week. In het geval van onze 24-uur vestigingen werk je overdag samen met een collega. In de nacht werk je zelfstandig achter veiligheidsglas. Voor weekendmedewerkers bestaat er tevens de mogelijkheid om tijdens vakantieperiodes door de week te werken.

 

Bakery Medewerker

Als medewerker bij RoadrunnerBakery werk je in een zeer klantgerichte omgeving waarin je verse broodjes bereidt en verkoopt. Daarnaast houdt je de broodjesafdeling schoon aan de hand van de HACCP voorschriften. Tevens verwerk je de binnengekomen leveringen.  Je werkt in een afwisselend rooster verdeeld over zes dagen van de week.